18.12.11

Happy Birthday Miikka ! 18 !

Ihanat syntymäpäiväonnittelut rakkaalle pikkupojalleni Miikalle! ♥ (14.12) Se hetki on VIHDOIN koittanut mitä oolet odottonaut! Olet nyt ISO mies! ...tosi iso...
Elikäs elikkäs varsinaisia juhlia vietittiin vasta eilen (17.12.2011) ja oli muuten hauskaa! Miikan veli, Niko, keksi idean, että laadittaisiin adjektiivitarina Miikan kunniaksi. Kierreltiin ja kyseltiin vierailta eri adjektiiveja joista muodostui AIVAN MAHTAVA TARINA! 
Tässä lopputulos:

18 pörröistä vuotta sitten syntyi salaperäinen poika nimeltä Miikka. Kauhea Miikka oli hyvin jouluinen ja suuttunut. Pulleat vuodet vierivät kunnes syntyi punainen veli nimeltä Niko. Ohkanen Miikka ja veikeä Niko tappelivat usein, siitä huolimatta he olivat värikkäät veljekset. Suloiset pojat varttuivat kurttuisesti. Miikka pääsi hoikkaan kouluun opiskelemaan viherartesaaniksi. Miikka oli hyvin villi ja seksikäs oppilas. Eräänä syvällisenä päivänä Miikka tapasi söpöliinin tytön nimeltä Nina. Heidän suhteessa oli sekä iloisia alamäkiä että sympaattisia ylämäkiä. Siitä huolimatta he rakastivat toisiaan hurjapäisesti. Mutta nyt, kun me kaikki janoiset ihmiset olemme kokoontuneet tänne, tahdomme toivottaa meidän kauniille Miikalle veikeät onnittelut. Toivomme keikki että elämäsi tulee olemaan hyvin puikkomainen ja kultainen. Onnea tuliselle tiellesi kohti daijua miehyyttä!
Tässä vielä kuvia mahtavasta illasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti