26.3.12

Happy! Happy! Happy!

Voi ihanaa! Oon pitkästä aikaa aidosti ilonen, onnellinen, kaikkea mahollista ihanaa! Paremmin ei vois mennä. Tässä on tapahtunut kaikenlaista kun viimeksi kirjotin. Mitään maailmaa mullistavaa ei nyt kuitenkaan! Oon päässy viettämään pitkästä aikaa aikaa ystävien kanssa sekä kullan kanssa kahdestaan.

Nyt kuitenkin haluan kertoa teille mun, tai MEIDÄN viikonlopusta! Käytiin nimittäin kaveriporukalla Tatun mökillä, Nummella. Meitä oli siellä pääasiassa Miikka, Tatu, Eveliina, Roope, Auski, Mikke, toinen Roope ja tietenkin minä :)

Perjantaina ( 23.03.2012 ) lährettiin kahella autolla viikonloppua kohti! Kauppareissun ja tavaroiden purun jälkeen päästiin sitten illan viettoon ja saunan lämmittämiseen HYVÄN musiikin parissa♥.

Lauantai illalla saatiin tupaan sitten lisää väkeä ja illanvietto jatkui. Saunottiin, tanssittiin, laulettiin, riehuttiin ja käytiin syvällisiä keskusteluita.

Sunnuntaina olikin sitten oikein mukava herätys. Talon isäntä, Tatu, on erittäin musikaalinen henkilö joten hän päätti aamutuimaan soittaa meille haitaria!!?? Seuraavaksi roudattiin jo moottorisaha yläkertaan. Lopulta kaikki heräs sitten bensan hajuun, eli ei mikään ihanin herätys ♥.

3 kommenttia: