11.5.12

København 2012

HEIPPA! Aivan mahtavat kolme päivää takana! Silti ihanaa on aina palata kotiin. Kerroinkin jo tossa viime postauksessa että lähtö Kööpenhaminaan, joten nyt sitten kerron lyhyesti (ainakin yritän) kuvien kera miten opintomatka sujui!

Tiistai 08.05.2012
Aikainen herätys, vaatteet niskaan ja lentokentälle! Oltiin perillä noin puol yhdeksän lentokentällä, josta otettiin juna Kööpenhaminan keskustaan. Päivän ohjelma alkoikin heti kun päästiin perille kaupunkiin!

Vahdinvaihto kuninkaallisten Amalieborg slot:in edustalla.Virkistysalue Kööpenhaminan keskustassa veden lähellä! Tää paikka oli ihana! Vois verrata Suomenlinnaan.
Tässä sitten tämä tunnettu Den lille havfrue veistos, josta jokainen on varmaan ainkin kerran kuullut. Itse luulin että tämä teos ois ollu enemmän veden peitossa, vaikka se olikin ihan rannikon kivillä.


Vihdoin Tivoli. Mun henkilökohtanen mielipide huvipuistosta; siistein ja puhtain, missä itse olen ollut! Aivan ihana!


Keskiviikko 09.05.2012

Lähdettiin Vapaakaupunkiin, Christiania:niin heti aamulla. Koko alue oli asukkaiden itse rakentamia "taloja", eli melkoista ghetto aluetta. Ei yhtäkään taloa/seinää, jossa ei graffitteja olisi. Yksi mun suosikki "nähtävyyksistä". Christiania:sta en saanut kuvia, koska se oli alueella kiellettyä hampundiilauksen ja yksityiselämän suojelemisen takia. Onneksi jotain kuitenkin sain tallennettua kameraan!


Täst päiväst en hirveesti ottanut kuvia, kun niitä tuli jo ensimmäisenä päivänä otettua sen verran.  Kuva on muuten otettu kellotornista johon kiipesimme, oli muuten melkosen korkea!Käytiin iltapäivällä Ströget:illä shoppailemassa. Ostin tuliaisia ja ittellenikin onnistuin löytämään jotain mukavaa. Ajattelin tehdä niistä sitten myöhemmin postausta, en tähän viitsi niitä tunkea.


Shoppailun jälkeen alko aivan kamala rankkasade, joten päätettiin mennä tyttöjen kanssa syömään jädet!Ben & Jerry's! Hehee oli mun eka kerta kun maistoin, tiedänn, olen hullu varmaankin, mutta mulla oli vähän epäilevä mielikuva Ben & Jerry's :in jäätelöistä. Yllätyin positiivisesti! Kerkuttelun jälkeen mentiin kanaali "risteilylle", jonkinlainen sightseeing. Onneksi sade pikkuhiljaa kuitenkin lakkasi iltaa kohden. Ilta oli ihanan aurinkoinen!

Torstai 10.05.2012

Kotiinpaluu päivä. Vaikka illalla oli lähtö kotiin, ehdittiin nähdä ja kokea paljon! Aamulla käytiin Ripley's Belive It Or Not -museossa. Mukavaa vaihtelua nihin kuninkaallisiin- ja täidenäyttelyihin! :) Muuallakin ehdittiin vielä käydä, kuten tällaisessa marmoripatsas kokoelman esittelyssä. Itse tykkän näistä tosi paljon. Vaikka patsaat on kovasta marmorista tehty, ne näyttävät sileiltä ja pehmeiltä! ♥ Iltapäivällä pitikin sitten jo lähteä junalla lentokentälle! Oma koti kullan kallis!


Kiitos ihanille ihmisille, joiden kanssa sain kokea tän mukavan reissun!
Best Of The Trip: Tutustuin uusiin ihaniin ihmisiin!
Worst Of The Trip: Reissu oli liian lyhyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti