17.8.12

Brave

Moooi! Kirjottelen tässä hypärillä kotona, kun tulin täällä käymään. Kävin tossa ostamassa parit koulukirjat ja tulin syömään... no tämä oli taas näitä maailman ihmeellisimpiä asioista. Noh anyway! Ajattelin tässä esitellä huvin vuoksi (koska en keksi muutakaan) kaikenlaista, mitä nyt on tullu ostettua lähipäivinä.


 Ei niitä nyt nii paljoa ollutkaan... 
Tähän lopuksi vielä kertosin hieman leffasta, jossa kävin Keskiviikkona ( 15.08.2012 )

BRAVE - Urhea
( Ennakkonäytös ) Elokuvateattereissa 25.08.2012IHANA! Elokuva! Jotkut jo varmaan tietävätkin, että RAKASTAN Disneyn, ja muutenkin animaatioituja elokuvia. Yksi suosikeista on Kaksin karkuteillä ( Tangled ). Elokuvasta sen verran, että ehdottomasti näkemisen arvoinen! Vaikka elokuvan tunnelma onkin synkkä, piilee siinä maaginen tunnelma, kuten kaikissa Disneyn elokuvissa. En kerro siitä sen enempää, käykää ehdottomasti katsomassa, kun tulee elokuvateattereihin! You'r gonna luv it!

11 kommenttia:

 1. Kaksin Karkuteillä on aivan mahtava! Rakastuin siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Pitäs hommaa DVD kotiinkin, kun nyt pelkästään faijan luona. :(

   Poista
  2. mä ostin ja katoin sen kahtena päivänä peräkkäin :)

   Poista
  3. On se kyllä niin, ettei siihen ikinä kyllästy! :D

   Poista
 2. Ihme, etten oo ainoo joka rakastaa disney leffoi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et todellakaan ole! Hahaha! Voi, mitä elämästä tulisikaan ilman Disneyn leffoja?! :D

   Poista
 3. Millasia abeja teijän koulussa on? :) Terveisin abi,jonka täytyy ehkä siirtyä sinne jos en saa kämppä asioita järjestymään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavia Abeja! Olenhan itsekkin vihdoinkin :) Kaitaal on aina ollut sellanen rento meininki, leppeel meiningil vaa, ni tutustuu helposti muihin! :) Kysy vaa, jos haluut tietää enemmän :)

   Poista
 4. Mist toi pinkki tupsupipo on? Se on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on Helsingin Foorumista, sellanen kauppa kuin Mic Mac. Sielä ainakin silloin kun itse ostin piponi, niin paljon eri värisiä. Ihania oli :) en tosin tiedä onko enää :p

   Poista