19.9.12

Sugar Skull

Heippa vaan! Pitkästä aikaa! Mulla on ollu tosi kiire kaiken kanssa. Töitä, YO-kokeita, läksyjä ja kohta koeviikko ja kaiken maailman rahahommmeleita sun muuta. Ja sitten tietenkin netti on ollut poissa käytössä jonkun aikaa, tietämättömästä syystä. Noh, tänään tapahtu ihme ja netti vihdoin toimi!


Ostin tossa pari viikkoa takaperin uuden puhelimen, joten sen kamera nyt on ollut kovassa käytössä joten sieltä latasin hieman kuvia tähän postaukseen. Sitten päätin vielä tänään osallistua meidän koulun "abiverkkari kilpailuun". Palkintona saa abiverkkarit ilmaiseksi. Jos nyt en satukkaan voittamaan, niin tuskin mä niitä ostan, mutta mukavaahan se ois ku on omatekemä "logo" paidassa, tai jossain :) Tällasen sitten piirsin ja skannasin koneelle! :) Toivottakaa mulle onnea! :)
Ps. Mulla on ollut hieman ongelmia näiden blogikuvien kanssa, yritän ssaada asiat kuntoon.

4 kommenttia:

 1. Meiti ainaki haluis tommoset abiverkkarit, ilmottele vaa millon on äänestys niin äänestämään tuun :D
  Aivan älyhieno, taattua Nina-laatua (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! En usko et mitään äännestystä tulee, vaan ne tilaajat sen valkkaa! Toivottavasti valitsee mun :) Ja kiitos :D

   Poista
 2. onks ollu pohjana :D http://www.zimbio.com/Tribal+Tattoos/articles/vzo3OqijpSg/tattoo+designs+skulls

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis otin noista erilaisista Mexican skull ja sugar skulleista mallia :D Kuten siiät, en tiedä mitää ihmisen anatomiasta, ja varsinki toi kallon muoto on mulle pelkkää mystiikkaa! :D myt kai toi ihan hyvin onnistui :))

   Poista