19.12.12

Abimeister 2013

Heippa!
Onpa taas vierähtänyt tovi kun viimeksi kirjotin. Onhan tässä ollut kaiken maailman synttäreitä, tupareita ja muita joulukiireitä. Nyt kuitenkin ajattelin laittaa jotain mun tuotoksia, kun olen taas innostunut Photoshopin käytöstä, kiitos kuvataidekurssin. Haha! Ihan kohtuullisia minusta jos nyt vertaa siihen, että olen aloittelija. Pari on hieman jouluisempia, kun taas yksi on jokin elukka, jonka nyt väsäsin varmaan kolmessa tunnissa. Huh!
AINIIN! Keroin aikaisemmin siitä koulumme Abiverkkarilogo -kilpailusta, johon osallistuin. No arvatkaapas mitä!? Minäpä sen voitin, jee! En tosin sillä logolla jonka täällä blogissani näytin, vaan kävin hyppytunnilla ATK -luokassa väsäämässä uuden, josta sitten pidin enemmän (viimeinen kuva).

Eli kuvassa on minun jumpin:in takapuoli. Mitä tykkäätte? Eikö olekin suurenmoinen!? :D Harmi kyllä, olin tehnyt alkuperäisen kuvan valkoiselle paperille jolloin logon reunat olivat mustat, joten kun värit käännettiin, jotta tausta olisi musta, kävi moka. Ylioppilaslakin värit ovat väärinpäin, hehe, eiii sitä kukaan huomaa! Eihän? Nyt toivotan oikein makeaa Joulua kaikille!

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu :D
    http://unnperfect.blogspot.fi/2012/12/facts.html

    VastaaPoista