24.6.13

Juhannus Joutsassa

HEI KAIKKI!
Juhannus on ohi, mutta ei se mitään, sillä kohta lähden Ranskaan! Myös synttärini lähestyvät kovaa vauhtia (25.07) joten olenkin jo saanut pari lahjaa ennakkoon. Sainkin kaksi asiaa, joista olen jo pitkään haaveksinut, nimittäin Nintendo 3DS XL:än ( + New Leaf = peli ) ja järjestelmäkameran ( Canon EOS 600D )! Ihan huippu kesä tiedossa! Vihdoin saa otettua hyviä kuvia matkoilta ja muusta. Tylsiä hetkiäkään ei pääse tulemaan, kun on uusi pelikonsoli.

Ajattelinpa tässä vielä kertoa juhannuksestanikin. Juhannusta vietin Miikan kanssa meidän mökillä, joka sijaitsee Joutsassa. Mukana oli myös siskoni ja tämän poikaystävä. Meidän mummi ja ukki olivat myös paikalla. Meidän mummi oli aivan ihana, sillä oli laittanut saunan lämpiämään ja paistanut lettuja meitä varten! Nami!

Juhannusillallinen iskän luona.
 Ipe koira äiskän luona.
 Stormy hauva Miikan porukoiden luona.
 Meidän mökki Joutsassa.
Mini kisuli nauttii mökkeilystä.
Mukavaa kesää! Minä jatkan harjoittelemista!

2 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia :)! Ihanaa Ranskan matkaa<3! Kivalta näyttää ja kuulostaa juhannuksesi :). + ihana mummi! ja mökki, just tollanen mökkimäinen, tunnelmallisen näköinen.

  Edellisen postauksen Roodos kuvat oli toosi kauniita, näyttääpä paikka kauniilta enkä ihmettele että ihanaa oli :).

  +Postauksissa yli ihania kissoja! Voi kun mun sydän suli jokaiselle! Kissat on kauneimpia ja ihanimpia eläimiä!

  Pink Roses postauksessa kanssa ihania kuvia ja olette edelleen niin lutunen pariskunta poikaystäväsi kanssa AWW :P ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos Pihla! Sun kommentit kyllä osaa aina piristää ;)

   Poista