7.7.13

I Love Nice !Heippa vaan pitkästä aikaa!
Nyt on aivan ihana ja mahtava loma Ranskassa takana, josta nyt haluan kertoa! Ensiksi kerron hieman ikävempiä uutisia. Nimittäin lomaillessamma Nizzassa hajosi sekä puhelimeni että upouusi kamerani! 
Olimme rannalla ottamassa aurinkoa ja uimassa, siinä satunnaisesti tuli isompia aaltoja, jotka vain hipoivat varpaita. Juuri, kun olimme pakkaamassa kamppeitamme ja tekemässä lähtöä, niin valtava aalto pyyhkäisi tavaroidemme ylitse! Samassa kun tajusin mitä oli tapahtunut, nostin repun jossa kamera oli, niin nopeasti kuin vain suinkin pystyin. No se ei nyt paljoa auttanut... vaikka kameraan tulikin vain pari pisaraa. Myös puhelimeni huuhtoutui, mutta pahemmin. Eiköhän kaikki kuitenkin järjesty!
Nyt kun on ikävät asiat kerrottu, säästän parhaimmat viimeiseksi. Hieman kuvia ihanalta matkalta (vaikkei niitä paljoa ehtinyt saada, sillä kamera hajosi loman alkuvaiheessa).
Jos nyt joltain meni ohi, missä olin, niin kerronpahan nyt vielä! Lomailimme perheeni kanssa Nizzassa joka sijaitsee Etelä-Ranskassa. Olimme pikkusiskoni kanssa siellä viikon, kun taas loppuperhe jäi sinne vielä toiseksi. Olisin mielihyvin voinut itsekin jäädä vielä pidemmäksi aikaa.
Lomalla vierailimme myös Italiassa, Ventimigliassa ja Monacossa. Iskän kanssa kierreltiin myös mopo/kevarilla ympäri rannikkoa.
Kaikkea en nyt kerro, sillä postauksesta tuli jo melko pitkä. Annan kuvien kertoa puolestaani!

Studio Killers - Jenny
Naughty Boy ft. Sam Smith - La La La

P.s. Ajattelin, että olisi mukava toteuttaa jokin haaste videolla! Jos jollain on mitään kivaa ideaa häittää, kerro vapaasti! Olisin erittäin iloinen jokaisesta ehdotuksesta!


En malttanut pysyä nahoissani lentokentällä!
Pikkusiskoni Minea ja minä.

14 kommenttia: