22.12.13

Winter Night Stars

Tänään tein pientä jouluvalmistelua sekä kävin perheeni kanssa hautuumailla. Aamulla, eli noin kello 13.00 heräsin ja ihmettelin minne äiskä oli kadonnut. Tiesin, että olimme sopineet menevämme yhdessä hautausmaalle, joten luulin hänen jättäneen minut yksin kotiin. Paniikissa soitin muille perheenjäsenille ja hetken kuluttua huomasinkin äidin kurvaavan autolla pihaamme, selvisikin että äiskä oli vain häipännyt kauppaan. Kiireisenä yritin siivota huoneeni, jotta äiskä luulisi minun jo olleen valveilla pitkään. Huono yritys, jäin kiinni, että olin taas nukkunut yli puoleenpäivään.
Kun olin saanut pyyhittyä unihiekat pois silmistäni menin alakertaan väsäämään neilikka-appelsiinia, jouluista koristetta, joka tuo jouluisan tuoksun kotiin. Myös kauniit joulukukkaset asetin ruukkuihin.
Iltapäivällä suuntasin autolla isän luo yksin, josta lähdimme porukalla Helsinkiin, hautausmaita kohti. Sytytimme kynttilöitä ja otimme perinteen mukaan kuvia. Helsingistä jatkoimme matkaa Porvooseen, sytyttämään lisää kynttilöitä. Harmi, ettei tänään ollut lunta, onneksi kynttilät kuitenkin loistivat kauniisti kylmässä yössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti