6.2.14

Tatuointi

Tänään kävin Inkromantixissa vahvistamassa ja lisäämässä valkoista väriä tatuointiini. Aluksi minun ei pitänyt lisätä ollenkaan mitään väriä tatuointiini, vaikka olin sitä aikaisemmin harkinnut. Mutta tatuoijani Tommi sai minut ylipuhuttua, joten laitettiin väriä sitten siinä samalla. En muistanutkaan miten paljon sattuu, kun tatuointia tehdään. En kyllä hetkeen halua ottaa uusiksi!
Olin yllättynyt lopputuloksesta, se oli parempi kuin mitä odotin. Kuvista ei vielä oikein näy muutosta punoituksen ja muun takia. Kun tatuointi on parantunut laitan parempaa kuvaa.
Terveisin tyytyväinen Nina!

26 kommenttia:

 1. Oon kamalan kade sulle.. sul o poikaystävä, sä oot ihan sairaan kaunis, sul o hiano tatuointi ja elät omas asunnos.. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Älä nyt suotta :D mut kiitos tosi paljon ;) mut en kyllä enään asu omassa asunnossa. Muutin valmistuttuani lukiosta takaisin mamman luokse. Maanantaina olen taas "muuttamassa" Sveitsiin, kun lähden au pairiksi.
   Ja älähän nyt ole kateellinen siellä, on mullakin mun omat ongelmat ja ns. huonot puolet. Kaikissa on jotain hyvää :)

   Poista
  2. Nii ja pääset viellä sveitsiinkin.. ja ei sussa mitään huonoa puolta ole =/

   Poista
  3. Se on vaan itsestä kiinni! :) ja kuule usko pois, musta löytyy niitä "huonoja" puolia vaikka millä mitalla. Ja ihan varmasti sussakin on paljon hyvää jota muut kadehtii! :)

   Poista
  4. No ei kyllä löydy oikein hyviä puolia musta..

   Poista
  5. Elähän nyt. Kyllä on! Usko pois! Olet ainutlaatuinen kuten kaikki muutkin omalla tavalla :)

   Poista
  6. On vaa vaikee uskoo et noin hyväs ja kauniis tyypis vois olla mitää vikaa.

   Poista
  7. Usko pois vaan. En nyt tässä kerro, ettet pelästy haha :D kannattaa vaan korostaa niitä omia hyviä puolia ni ne huonot unohtaa :)

   Poista
  8. No vaikea panostaa hyviin puoliin kun tuntuu ettei niitä ole.

   Poista
  9. No jos vaikka alottaa asenteen muuttamisesta. Lopulta on ite vastuussa omasta onnellisuudestaan :)

   Poista
 2. Tämä nyt ei oikein liity mitenkään asiaan mutta mitä tiedät siitä jos saa peruskoulussa hylätyn kokeesta? Itse sain karttakokeesta hylätyn enkä ole koskaan ennen saanut hylättyä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa se sitten jollain tavalla vaikuttaa kurssiarvosanaan :D voi niitä aikoja, muistan kyllä että mullakin oli joku karttakoe, mutta en muista mitä seurasi kun sai hylätyn :D

   Poista
  2. Mutta ei kai sen takia voi jäädä luokalle tai pitääkö sitä uusia? Olen ihan pihalla =/ =(

   Poista
  3. NO EI NYT SEN TAKIA JÄÄ LUOKALLE MISSÄÄNNIMESSÄ! :D älä nyt panikoi, eiköhän opettajalta kysymällä selviä enemmän :) uskon niin :)

   Poista
  4. No hyvä jos viitsiin sen opettajan tunneille enää mennä kun aina ennen numerot ollut 8 ja 9 ja yhtäkkiä tuli 4 puol.. =(

   Poista
  5. Kuule ei se niin paha oo. Meikä ei oo ikinä ollu mikää luokan paras ekkä se maailma siihen kaadu. Kysy vaikka jos voit uusii sen kokeen tai tehdä korvaavua tehtäviä :)

   Poista
  6. Mitä ne korvaavat tehtävät on?

   Poista
  7. Ainakin mun lukiossa pysty tehä joskus korvaavia tehtäviä joilla korvattiin joku koe tai muuta vastaavaa. Riippuu ihan koulusta miten siellä toimitaan. Mut paras vaihtoehto minusta on kyl se et ihan rohkeesti kysyt siltä opettajalta että mitäs nyt. Sulla ei oo mitään mebetettävää :)

   Poista
  8. Pelottaa vaan niin paljon kun en ole vielä edes uskaltanut vanhemmille kertoa kokeesta.. ne aina odottaa multa ihan liikoja ja vain koska iso siskoni on kamalan hyvä koulussa ja hänen keskiarvo on jotain 9,7 ja vanhrmmat tietenkit odottavat minun pystyvän samaan.. =/

   Poista
  9. Kamalaa tollanen. :( sanot että luit väärään kokeeseen tai jotain. Ja kysy opettajalta sastko uusii sen kokeen :)

   Poista
 3. Käskit vissii pistää kysymykst jonnekki muualle mut silti.
  Pelaatko muita pelejä kuin lollia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaaminen jää nyt vähemmälle kun olen au pairina. Mutta lolin lisäksi pelaan välillä animal crossing new leaf ja sim3 + jotain puhelinpelejä

   Poista