30.6.14

Näkemiin Sveitsi!

Se on sitten viimeinen kokonainen päivä ja upeat viisi kuukautta Sveitsissä ohi. Uskomatonta miten nopeasti tähän päivään ollaan tultu, minä kun vasta äsken tänne tulin! Haikeaa fiilistä minulla ei kuitenkaan ole, sillä huomenna onkin sitten lähdön aika Ranskaan perheen kanssa lomailemaan.
Tämän viiden kuukauden aikana olen kokenut paljon iloa, surua, pelkoa ja vapautta. Tunteita on ollut paljon ja tämä on suurimpia kokemuksia mitä elämässäni on ollut, enkä kadu hetkeäkään!
Näinä viimeisinä Sveitsissä olo päivinä en ole tehnyt mitään erikoista, olen vain nauttinut olostani täällä. Olen ollut ulkona ja nähnyt ystäviä sekä kuunnellut musiikkia katsellessani ulos vuorille junan ikkunasta. Tätä upeaa matkaa on ilo muistella viikkojen ja vuosien päästä! Näkemiin!

Kai mun oli pakko ostaa tällainen Sveitsiveitsi, edes jokin muisto täältä.
Hei hei Sveitsi!

2 kommenttia:

  1. Varmasti ollut todella hieno kokemus. Oon kyllä aivan hemmetin kateellinen nyt, mutta myös iloinen puolestasi! Saanko kysyä mistä sait idean lähteä au pair matkalle ja niin pakko sanoa tässä samalla, että toi unelmista totta videosi siinä oli sitä jotain.. Pisti miettimään mitä elämältä haluaa. 5\5

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Au pairiksi lähteminen oli oikeastaan päähänpisto sillä minulla oli tiedossa puoli vuotta valmistumisen jälkeen vapaata. Halusin matkustaa joten päätin lähteä au pairiksi! Ylitin itseni ja lähdin, olen itsekin hieman ihmeissäni miten uskalsin vain lähteä ihan yksin! :D

      Poista