26.6.12

Phoenix

Heippa! Ajattelin tässä esitellä vähän piirrustusjuttuja, kun sitä pyydettiin. Viimeksi esittelin enemmän piirrustuksia, mutta nyt näytän vähän MILLÄ piirrän. Aluksi kuitenkin piirrutus Emmalle! Emma pyys mua piirtämään hänelle tatuointi-idean Phoenixista. Tällanen siitä sitten tuli!


 Sitten asiaan!


Tässä on kahdet vesivärikynät. Näitä en hirveesti oo käytelly, vaikka niillä saa upeeta jälkeä! Ideana on siis ensin värittää normaalisti ja sitten veden ja pensselin kanssa huitomalla värin päälle, kuvasta tulee eloisampi ja tasaisempi.


1. Kaksi hiilikynää. 
2. Monta hiilipuikkoa, joskus yläasteella kuvistunnilla tuli kokeiltua hiilen häyttöä, mutta nää paketit on vielä avaamattomia! Pakko niitä kyllä jossain vaiheessa on kokeilla, saa nähä mitä tulee! 
3. Täynnä IHANAN herkullisen värisiä pastelleja, ei pastilleja! Ne on nii nätissä rivissä, etten oo niitäkään kehannu kokeilla! 
4. Tässä on sitten ihan perus eri kovuisia ja pehmoisia lyijykyniä! Näitä mää sentään olen käyttänyt, jonkunverran! Eilen käytin mm. tuon Phoenixin varjostamiseen.


Viimisinä sitten nämä ihant Promarkerit! Stabilot ei oo mitään näiden tussien rinnalla! Promarkerit on ns. manga/anime -tussitNimi johtuu siitä, että näitä yleensä käytetään hahmojen värittämiseen. Copic -tussit on suunnilleen samanlaiset, en tiiä kummat on paremmat!  Promarkerit tai Copicit ei jätä rajoja ja väristä tulee tasainen toisin kun esim. just stabilot jos niillä värittää.

Tietenkin omistan kaikki kumit, terottimet, viivaimet, mattoveitset, vesivärit sun muut perus piirrustusvempeleet. En nyt niistä alkanyt ottamaan kuvia erikseen! :)


1. Jos ootte nähny Megamind -leffan, tiiätte kuka Minion on! Piirsin tän tavallisella lyijykynällä, mitä koulussa nyt käytetään!
2.  Tän marsun/hiiren/hamsterin piirsin tussilla, muuten varjostin lyijykynällä.
3. Karppi, mikälie. Piirsin ja varjostin täytettäväl lyijykynällä.
4. HARVINAISTA KYLLÄ, mutta tää käärme? on väritetty stabiloilla ja sen kyllä huomaa!

Ps. Saa antaa piirrustusideoita! Saatan jopa julkasta, jos onnistuu!

9 kommenttia:

 1. Nina, se on aivan uskomaton! Mahtava ja hieno! Rakastuin!! :) Toi on just sen näkönen, millasen haluaisin joskus iholleni :)

  Tuhannet kiitokset, olet todella lahjakas!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä pienistä! Kiitos kun sain tekemistä! ;D <3

   Poista
  2. nii keltä sait promarkerit?! ;D <3
   T:Miikka ;)

   Poista
 2. Hienoja piirrustuksia olet tehnyt ! Itse omistan kanssa promarkereita, myös copic -tusseja ja neopiko. Täytyy kyllä sanoa että parhaimmat tussit ovat copic, sitten neopiko ja sitten vasta promarkkerit. Neopiko -ja copic tussien ohuempi pää on siveltimen tapainen, ja siitä jää parempi jälki, neopico tussessa vain siveltimen laatu ja jälki on huonompaa. Toki copic tussit ovat paljon kalliimpia, mutta suosittelen näitä kyllä !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En itse ole päässyt copiceja testaamaan, kun sain nämä promarkerit "lahjaksi". Kovasti kyllä halusin, sillä näissä Promarkereissa "ohuempi" pääty on loppujen lopuksi melko paksu kun yksityiskohtia alkaa työstämään. Täytyneempi hankkia! :)

   Poista
 3. tykkäsin kyllä itsekkin kuvista ja kyllä lahjoja on :) mut miten luonnistuu ns gettohenkiset, tummat ja hitusen ankeat kuvat? Ihan mielenkiinto heräs :D ja ihan näin inspiraation kannalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuuu no onhann niitäkin tullu joskus kokeiltua! Itse pidän myös synkästä/mystisestä tyylistä. Kiitos ideasta! ;)

   Poista
 4. ihan mahtavia kuvia!! Käytätkö noita kyniä sun muita koulussa, sähän oot kuvislinjalla? Onko kaikki kuvislinjalaiset noin lahjakkaita sielläpäin?
  ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääitä jota nyt esittelin, niin käytän ihan kotona kun teen omia "teoksia". Koulussa meilla on käytössä nyt ihan kaikkea mitä maan päältä löytyy! Jep, olen kuvislinjalla ja noh.. en osaa toiseen kysymykseen vastata, mutta eikö se mene niin, että harjoittelu tekee mestarin! ;)

   Poista