27.6.12

Practice makes perfect... atleast close to it

MOI! Nyt mun on aivan pakko esitellä mun viimesin "teos"! Tää on nolo. Oon huvittuneella tuulella. Minusta tästä tuli niin hulvattoman hauska! Kyseessä on nyt siis minun ensimmäinen Photoshop "piirrustus". Olen niin kateellinen, kun katoin Youtubesta kaikenmaan Fast drowing -videoita! Oli pakko päästä itsekin kokeilemaan. Ensinäkin skannasin mun upeen luonnoksen ja sitten lopputulos, TADAA! Aika hyvä ekaks kerraks? Eikös? ;D Pitää kyllä vielä harjoitella.... ja PALJON!


Erittäin hyvää päivänjatkoa!
Mite musta tuntuu, et toi luonnos on hienompi?

6 kommenttia:

 1. Hieno ensikertalaisen piirros! :)

  VastaaPoista
 2. Toi on tosi hieno! Postaile useammiiiiiin! Ymmärsinkö oikein,koulusta te saatte kaikki mitä tarviitte töiden tekemiseen? Mita merkkeja siel on,laatu? Keita kuviksen maikkoja siel on? Onko mukavia?
  alan vaatia tanne korpeenkin tollasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaa! :D No ainakin Kaitaan lukiossa, missä olen, niin yksi kuviskurssi maksaa 10 €, tämä on siis tarvikemaksu. Sillä kymmenellä eurolla sulla on ns. lupa käyttää ihan-mitä-vaan, mitä kurssin työhösi tarvitset, ja jos ei löydy, ope käy kaupassa ja ostaa!
   Itse olen käynyt jo 9 eri kuviskurssia! Kaikilla kursseilla omat aiheet ja tavoitteet. Voisin tehdä vaikka postauksen, miten homma koulussa toimii! Lukiolla on periaatteessa 2 opettajaa kuviksessa, toinen kyllä vaan pitää valokuvauskurssia. Opettajat ovat muuten ihan mukavia, harmittaa vaan, kun kursseilla on yleensä niin paljon porukkaa, ettei opettajat kerkee perehtyä kunnolla, jos pyytää apua. Muuten viihdyn tosi hyvin! :))

   Poista
 3. Joo,olis ihan mahtavaa jos sellasen pystyisit järkkää! :)

  VastaaPoista