20.11.12

Favorite Game: Animal Crossing

Moi!
Nyt teki mieli tehdä vähän erilainen postaus. Aiheena tällä kertaa on mun lempipeli (konsolille). Vaikka tykkään piirtää ja puuhailla kaikkea luovaa, kuuluu pelaaminen aika paljon mun elämään.
Ihan ehdoton ykköspeli on; Animal Crossing. Peli on alunperin julkaistu GameCubelle joskus vuonna kivi. Ekan kerran itse pelasin Nintendo DS:ällä. Sitten tuli hankittua Nintendo Wii, onneksi sillekin konsolille julkaistiin kyseinen peli, tosin hienosti päivitettynä. Vuodesta 2008 olen sitten pelannyt Wii:llä kyseistä peliä: Animal Crossing Let's Go To The City.
Pelissä ei sinäänsä ole tiettyä tavoitetta tai maalia, johon tavoitellaan. Pelissä pelaaja on hahmo, joka asuu pienessä kylässä eläinhahmojen kanssa. Pelaaja voi tehdä melkein mitä vaan lystää; kalastaa, saalistaa ötököitä, etsiä fossiileja, sisustaa kotinsa, puhua naapureille, ostaa uusia tavaroita, istuttaa puita ja kukkia sekä kaikkea muuta mahdollista. Ja mikä parasta, peliä voi myös pelata ystävien kanssa Wi-Fi:n avulla (eli netissä). Kuullostaa varmaankin tylsältä näin kun itse selitän, mutta takaan, ettei se ole! Jos tosiaan on mahdollista hankkia peli, niin ehdottomasti tee se!

 Sitten vielä semmoinen juttu, mitä TODELLA odotan, nimittäin ensi vuonna, 2013, julkaistaan uusi Animal Crossing Nintendo 3DS:älle. Itse menin ostamaan jopa uuden konsolin, jottan voin pelin julkaistuttua pelata sitä. Taidan olla hullu. Paras peli kun on!
Sitten vielä kuvia selityksineen:

Pelissä ri juhlapäiviä, kuvassa Uusi vuosi.
Mukana kaikki vuodenajat: Talvi.
Kevät
Kesä. (Voit pelata ystäviesi kanssa netin välityksellä). AWESOME!
Syksy, lehdet kellertyvät.
Voit sisustaa kotisi mielesi mukaan.
Jos jollain joka lukee tämän, sattuu olemaan kyseinen peli, olisi tosi huippua jos kertoisit! Ja jos tällaset "erilaiset" postaukset herätti kiinnostusta, kertokaa pitäiskö tehdä muulloinkin eri aiheista!? 
Nyt toivotan oikein mukavaa alkuviikkoa!

2 kommenttia: