10.11.12

Welcome To My Place

Heipparallaa!
Nyt on uuteen kämppään muutettu kullan kanssa! Huh huh! Johan oli urakka, hyvin saatiin silti romppeet ja kamppeet roudattua perille.
Elikäs kaksiossa asutaan kisumirri Minin kanssa. Tällainen opiskelijakämppä tämä on, ei mitenkään kummonen. Onneksi minä kuitenkin sain päättää suurimman osan kodin sisustuksesta (viisas päätös kulta). Kyllä tästä huoneistosta ihan kotoisan saa, ja ihan kotoisaa täällä on jo nyt. Myös Mini -kissa on kotiutunut hyvin, vaikkakin saa poimia mitä milloinkin lattioilta (mm. tänään sipuleita...).
Suurin osa tavaroista, astioista ja muista tvaroista on saatu perheeltä ja tuttavilta. Sohva vielä puuttuu, pitäisi ensiviikolla hankkia... mieluiten kulmavuodesohva, mutta saa nyt nähdä millainen loppujen lopuksi tulee.
Pakko myöntää, että iltaisin tulee vielä ikävä kotiin. Noh, ei se nyt niin ihme ole kun vasta viikon omillaan asunut. Myös äiskän ruokaa on ikävä.. olen huono kokki. Onneksi pannukakut kuitenkin luonnistuu.


Keittiönpöydän kynttilät. Valitettavasti ei kuvaa tällä kertaa enempää. Ei tästä kaaoksesta vielä kehtaa mitään kuvamateriaalia julkaista. Tulee kyllä sitten kun on julkaisukelpoista materiaalia. Viikonloppuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti