14.1.13

Just Do It

Hahaa! Nyt on kunnon kohotus tärähtänyt käyntiin ja kunnolla, tai no jos rehellisiä ollaan, niin vasta huomenna. Sain vihdoin hankittua salikortin ja huomenna eikun reenaamaan. Sentään jotain järkevää saan vihdoinkin aikaan. Toisin kuin mitä viikonloppuna tapahtui. Menetin viimeisetkin järkevän elämäni rippeet, mutta vielä on toivoa, kiitos salikortin.

Noh, minäpä sain vihdoinkin koneen OMAAN käyttöön (kiitos Miikka vanhasta koneestasi)! Luulisi tämän olevan aivan mainio asia, mutta ei... Kulta kun on jo pelannut melkosen kauvan jotain älytöntä peliä (tunnetaan lyhennyksellä LOL) jonka olen kironnut jo ties kuinka monta kertaa alimpaan helvettiin, anteeksi kielenkäyttöni, niin asennettiin MINUN koneelleni! Mitäpä siitä seurasi, minut tietenkin pakotettiin pelaamaan (oikeasti kalusin ehkä kokeillakin, en vaan kehtaa myöntää sitä kenelekkään, sssssh)! Nyt olen innostunut tästä maailman kamalimmasta ja älyvapaimmasta pelistä! Mikä meni vikaan?
Haha! Inhoan silti kyseistä peliä, mutta vain koska Miikka pelaa sitä ja on minua parempi (toistaiseksi).
Pssst. Kertokaa toki jos joku tätä kyseistä peliä pelaa! Hehhe... kylläpäs nyt naurattaa.
Niin ja nämä mansikkatötteröt tässä alhaalla ovat siskoni tekemät.. hieman erikoiset jälkiruuat. Voi kiitos sinulle rakas sisko! Mukavaa viikon alkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti