30.8.13

Three Years Of Sadness, Joy and Love.

Minun ja Miikan vuosipäivän kunniaksi toteutimme kysymyspostauksen videolla, kun se jäi viime vuonna tekemättä. Pahoittelen videon sekavuutta alussa ja taustamelua. Olempahan viisaampi ensi kerralla, ettei kannata kuunnella musiikkia samalla kun itse puhuu. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan estä teitä katsomasta videota (josta tuli odotettua pidempi).P.s. Aika tuntuu menevän joka vuosi vain nopeammin kuin edellinen. Välillä tuntuu siltä, ettei niistä pienistä arjen iloista pysty nauttimaan. Olenkin huomannyt viime aikoina sen, kuinka ihanaa on pysähtyä hetkeksi ajattelemaan, kuinka hyvä on olla juuri nyt. Se saa minut hymyilemään. Pyri joka päivä pysähtymään edes kerran ajattelemaan juuri sitä hetkeä. Ei eilistä, eikä tulevaa. On vain nyt.


Samuli Edelmann - Kaikki häipyy, on vain nyt

4 kommenttia:

 1. Aiivan mahtava! :D Nauroin teille niin paljon että mahaan alko jo koskea : DD Ja kiva kuulla Miikastakin uusia asioita! Musiikki ei häirinnyt mua ainakaan koko videon aikana :o Ja pisteet Ninalle sekoulusta ja Minille söpöilystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Piristit mun aamun tällä kommentilla! Kiitos paljon ;D

   Poista
 2. En osaa päättää oliko tuo heiluminen ärsyttävää vai just se juttu miksi jaksoin kattoo koko 15min. :DD Sai hymyilemään monessa kohtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo iloinen siitä, että jaksoit tosiaan katsoa koko sekoilun loppuun asti! Kiitos ja kumarrus aikasi uhrauksesta! :D <3

   Poista