22.8.13

What's On Your Mind?

Hei vaan!
Ikävä kyllä, minun koneenikin meni hajalle... tai netti ei ainakaan toimi. Tästä johtuen on ollut hiljista blogin puolella, mikä toki harmittaa minua. Onneksi pääsin kuitenkin tänään tänne päivittelemään! Otsikko kertookin jo, mitä aijon pian toteuttaa. Nimittäin minulla ja Miikalla tulee tämän kuun viimeinen päivä, 31pv, kolme vuotta täyteen. Eli on meidän vuosipäivämme. Tämän kunniaksi aiomme Miikan kanssa toteuttaa, vihdoin ja vimein, kysymyspostauksen videolla! Tulossa ei kuitenkaan ole   perinteinen kysymys - vastaus -postaus, vaan hieman erikoisempi tapa. Sitä en tietenkään paljasta nyt! 
Kuten kaikki tietää.... kysymyspostaus ei ole kysymyspostaus ilman kysymyksiä... Joten te, rakkaat lukijat, olitte sitten anonyymejä tai ette, nyt saa kysyä ( ihan kuin muutenkaan ei saisi.. )! Yllättäkää minut, tai meidät! Aikaa kysyä on 30.08.2013 asti, eli vähän päälle viikko aikaa! Hopi Hopi!


4 kommenttia:

 1. Ootteko ajatellu mennä miikan kanssa joskus (kenties lähivuosina) naimisiin? :)
  entä ootteko miettiny sitä haluutteko lapsia?
  Mikä miikassa on niin rakastettavaa?
  entä mitä piirrettä vihaat?
  Mistä piirteistä itsessäsi pidät ja mistä et pidä?
  Minkälainen olisi unelma talosi?
  Mikä on unelmatyösi? Mikä on miikan unelmatyö?

  VastaaPoista
 2. Mikä on outo puoli toisissanne mielestänne?
  Oliko perhosia vatsassa ensitapaamisella("treffeillä")?
  Jännittikö ensimmäiset kerrat, kun näitte ?
  Milloin rakastuitte?
  Tiedättekö toisistanne asioita, mitä kukaan muu ei tiedä?

  :)

  VastaaPoista
 3. Mikä tekee teidän suhteesta ainutlaatuisen? Mikä on kummankin lempijuttu (esim. tavara, paikka) teidän kämpässä? Mikä on kummankin lempimenomesta (ravintola, baari)?

  VastaaPoista
 4. Mikä on hulluint mitä ootte tehny toistenne vuoks? Mikä on tyhmin aihe mist teil on tullu riitaa? Mitä muuttasitte toisissanne jos saisitte muuttaa yhen asian? Ootteko usein nakuja? Syöttekö viinirypäleitä koskaan pääalaspäin? Maistuuko avokado? Entäpä muurahaiset pannulla?? Hehhehe! Voisitteks joskus ehk tehä sellase treffivinkki postauksen?? Entäpä sellasen pokaus??? Ja oisko mitää vinkkei mite saan poikaystävän vaikka oon aika pullee nörtti:) kiiitos teille!

  VastaaPoista