30.4.14

Arkihaaste!

Lauantai 26.04.2014
Marilla läheni kotimatka Suomeen, joten päätimme ottaa kaiken irti viikonlopusta! lauantai-iltana lähdimmekin siis piknikille puistoon Zurichin keskustaan. Mukaan otimme skumppaa, kroisantteja ja tietenkin mansikoita. Iltaa kohden alkoi kamala sade, mutta löysimme täydellisen piknikin jatkopaikan kuusen alta, joten jatkoimme siellä nautiskelua! Kun herkut oli syöty, jatkoimme matkaa Zurichin yöhön. Meillä oli upea lauantai! Kiitos Mari!

 Sunnuntai 27.04.2014
Rankan lauantaiyön juhlinnan jälkeen päädyin makoilemaan vain sänkyyn monen peiton alle. Illalla jaksoin kuitenkin vielä lähteä kaupunkiin syömään Marin kanssa. Tarkoitus oli aluksi mennä Viva Pianoon, mutta se oli jo kiinni kun saavuimme sinne. Noh, pitkän kävelyn jälkeen päädyimme takaisin alkupisteeseen, eli Zurichin pääjuna-asemalle, Burger Kingiin. Olihan sekin sentään jotain, sillä se oli sekä minun sekä Marin ensikokemus Burger Kingistä!

 Maanantai 28.04.2014
Minulla oli mukava päivä töissä poikien, Paavon ja Niilon, kanssa. Leikimme piilosta ja riehuimme minun sängyllä! Sateinen päivä kun oli, emme halunneet mennä ulos. Iltapäivällä lähdin kuitenkin Marin kanssa jälleen kaupunkiin katsomaan jonkinlaista kokkoa, joka tarkoittaa kesän alkua. Vaikka taivas oli tumma ja satoi, satoi ja satoi, jaksoin hymyillä läpi päivän!


 Tiistai 29.04.2014
Voi Mari minkä teit! Marin oli aika lähteä takaisin Suomeen neljän kuukauden Sveitsissäolon jälkeen. Saatoin aamulla Marin lentokentälle ja kävimme vimeisellä yhteisellä "kahvilla". Halasimme ja Mari oli jo poissa! Tulee ikävä! Loppupäivän olin poikien kanssa, teimme paperilennokkeja ja leikimme iltaan asti.

Keskiviikko 30.04.2014 ( Vappu )
Tänään minulla oli vapaapäivä. Päätin ottaa rennosti, mitään erikoisempaa tekemättä. Koko päivä meni kollareissa hyppien! Illalla pelailin vielä hiukkasen LoL:ia ja juttelin kavereideni kanssa skypessä! Klara vappen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti