10.5.14

Lomalla Suomessa!

Hei vaan! Tällä kertaa terveisiä Suomesta! Saavuin tosiaan torstai - perjantai välisenä yönä Suomeen koska lentoni oli kaksi tuntia myöhässä. Torstai olikin siis viimeinen päivä Paavon ja Niilon kanssa. Tulen varmasti vielä näkemään heitä myöhemmin, kun palaan Sveitsiin, mutta nyt vietän kolmen viikon loman Suomessa! Ihanaa! Oli hiukan haikea jättää Sveitsi ja sen ihana sää taakse, mutta olin myös innoissani Suomeen paluusta. Nyt odotan vain niitä kauniita päiviä tänne Espooseenkin. Tässä muutama kuva vielä viimepäiviltä.

Hei hei Niilo ja Paavo ♥
 Diegå kissa seuraili pihapuuhiamme.
 Vietettiin äitienpäivää etukäteen iskän luona.
 Sain Tanjalta, iskän vaimolta, Disneyn Frozen DVD:n! Ihanaaaaa! Tästä se Suomiloma alkaa!

5 kommenttia:

 1. ihania kuvia! :) Frozen on aivan mahtava leffa! :)

  VastaaPoista
 2. Voitko tulla joskus pelaa lolii? Oisko neuvoja tyypille joka on menossa opiskeleen et miten tutustua uusiin ihmisiin? (oon aikas ujo ^_^) musiikkimaku ? Mitä mieltä oot green daysta?

  VastaaPoista
 3. Ps. Oon striimistä se i love poland tyyppi :^) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lupaa mitään :)
   Ja uusiin ihmisiin tutustuu parhaiten kun meet vaan rohkeesti heti ekana päivänä vaikka kysymään jotain joltakin. Vaikka mistä löytää sinne tai tänne. Pitää vaan avata rohkeasti se suu. Tuskin kukaan sua puree :)
   Mun musiikkimaku on aika laaja. Tykkään kotimaisesta ja tanssimusiikista eniten. Kuuntelen sitä mitä striimissäkin soi. Green dayhin en oo pahemmin tutustunut, joten en voi sanoa :)

   Poista