22.5.14

Kulta

Ihanaa kesän virallista alkua aivan jokaiselle! Nyt on näutittu näistä säistä täällä Suomessa täysin rinnoin! Toivottavasti te muutkin olette. Minulla on ainakin ollut ihana viikko. Olen huomannut, kuinka suuri vaikutus säällä oikeasti on mielialaani. Aamulla kun herään ja näen auringon pilkistävän sälekaihtimien välistä tiedän, että tiedossa on upea päivä.
Ensin kerron kuinka ihanat geelikynnet ihana ystäväni Hanna minulle teki. Olen ihastunut nyt kesän alkaessa tummansiniseen, joten tummansiniset glitterikynnet oli ehdottomasti pakko saada! Tummansinisen lisäksi olen rakastunut kultaan, kuin kirkkaat tähdet yötaivaalla.
Tänään kävin piiiitkästä aikaa frisbeegolffaamassa iskän kanssa. Heitot ei kyllä sujuneet erikoisemmin hyvin, mutta olin iloinen ettei yksikään kynsi katkennut tai lähtneyt irti! Jee!
Iltapäivällä menin sitten äiskän luo, sillä olimme sopineet että grillaisimme ja söisimme yhdessä. Kesällä grillaaminen, hyvä seura ja lämmin sää on kyllä parhaimpia asioita ikinä. Kiitos tästä ihanasta päivästä!

4 kommenttia:

  1. Onpas muuten aika ubermakeet kynnet tossa! Harrastelekko usein geelikynsiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no on mulla kolmesti ollu kynnet, onhan ne mukavat mutta nykysessä koulussa ei tuu kuuloonkaan, juhallisuuksiin tykkään laitatuttaa :)

      Poista