15.2.13

Blood Donation


Tänään olikin oikein mukava päivä! Lähdin iltapäivällä Isoon Omenaan ystäväni Even kanssa. Tarkoituksena oli tietenkin vain ikkunashoppailla, eli ei ostaa mitään.. mutta sitten löysin pari kivaa juttua, mitä en voinut olla ostamatta! Hupsista.
Lisäksi, että tein ihania löytöjä, pääsin kokemaan aivan uuden makuelämyksen. Maistoin nimittäin ensimmäistä kertaa elämässäni jäädytettyä jukurttia. Ja oi nami-nami, mitä herkkua! Jos ette ole ikinä maistaneet ja saatte siihen mahdollisuuden, MAISTAKAA! Taivaallista!
No, siinä kun istuskeltiin Even kanssa, kuulutettiin kauppakeskuksessa mainos verenluovutuksesta. Siinä valmiiksi jo istuttiinkin verenluovutuspisteen lähellä, joten extemporee päätin mennä luovuttamaan. Olipa hullu idea. Tosin aikaisemmin olin jo luvannut itselleni, että jonain kauniina päivänä sen teen. En todellakaan kuvitellut sen päivän olevan tänään. Tunnenpa itseni nyt hyväksi ihmiseksi! Hyvin koko toimenpide meni, ei pyörryttänyt, enkä saanut pysyviä traumoja!
Kun käsi oli siteiden käärimä, olikin jo aika mennä elokuvaan, johon jo aikaisemmin päivällä hain liput. Tänään vuorossa oli Disneyn uusin elokuva; Räyhä Ralf. En ala nyt sen koommemmin juonta kertomaan, mutta vauhdikas ja huvittava elokuva oli. Pidin kovasti!
Ostokset:
• 2x Pitkähihainen toppi, Vero Moda • Vaaleanpunaiset kollarit, Cubus 
•Camouflage lekkinssit, Cubus • Neon sukkia, Cubus

Muutes, kertokaa kiinnostaako tällaiset postaukset ylipäätään. Nimittäin tämä on ensimmäinen kunnollinen "ostospostaus". Ja HEI! Onko kukaan muu käynyt, tai menossa luovuttamaan verta? Olisin kiinnostunut kuulemaan millainen kokemus se oli, kamala, ihan ok, vai millainen?
Nyt toivotan oikein
 pirtsakkaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

6 kommenttia:

 1. just jees postaus ja kiitti koko pväst (:

  VastaaPoista
 2. oi mä niin haluisin mennä kattoon ton leffan, se kuulostaa niin hyvältä :)

  oon monesti meinannu mennä luovuttamaan verta, mut kun hemoglobiini on ollu liian alhanen ni en oo päässy :/ se on kyl todella hyvä päivä-hyvä-teko :) ehkä minäkin vielä jonain päivänä :)

  toi kollaasi ostoksista on tosi hieno, tollasia lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo leffa oli hyvä eikä ollu tylsä missään vaiheessa! Menevä oli.
   Ja tosiaan kyllä siitä verenluovutuksesta tuli hyvä olo kun sai tehtyä jotakn hyvää. :)
   Kiva kun tykkäsit. ;)

   Poista
 3. suosittelen myös kaikille tuota verenluovutusta jos vaan hemoglobiiniltaan onnistuu. itse olen käyny luovuttamassa parikymmentä kertaa ja neulakam... no ainakin neulainhostani huolimatta se ei ole yhtä kauheaa mitä varmaan etukäteen kuvittelee. jos pääsee suoraan käsiteltäväksi (ei ole jonoja tai on varannut ajan etukäteen) niin kyselyn täyttämisen, "haastattelun" ja luovutuksen voi hoitaa vartissa joten ainakaan siitä ei voi olla kiinni ettei aika riittäisi. ja jos homma jännittää niin sinne voi mennä vaikka kaverin kanssa. ja kuten nina tuossa jo kommentoikin niin siitä tulee myös itselle hyvä fiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikeassa olet! Kiva että muutkin luovuttavat! :)

   Poista