13.2.13

Happy Valentine's Day!

Ystävänpäivän kunniaksi päätin tehdä postauksen minusta ja rakkaasta pikkusiskostani, Mineasta! Ajattelin kurkata pitkästä aikaa vanhoihin ystäväkirjoihini ja kappas, siskohan oli varastanut ainakin 4 sivua! Huomaahan sen kuinka siskoni minusta tykkää, kun on halunnut vastailla minun ystäväkirjaani niin kovin innokkaasti.
 Ps. Kuvassa oleva naamakuva on tosin muutaman vuoden vanhempi, kuin itse ystäväkirjan vastaukset.
Saakohan tosta nyt mitään selkoa, toivotaan niin! Joka tapauksessa, ensimmäinen sivu yllä on kirjoitettu, kun siskoni oli n. 11-12 vuotias. Seuraavaksi kyselin sitten Minealta ( netin välityksellä..) samaisia kysymyksiä ja TADAA! Eipä ole asiat paljoa muuttuneet, nyt kun ikää on 16 vuotta! Eihän!

Lupasin tässä postauksessa käsitell myös meitä molempia, eikä pelkästään siskoani. Elikäs vastailtiin molemmat meitä koskeviin kysymyksiin. Mielestäni pelkkä kysymyksien ja vastausten listaus vaikutti tylsältä tavalta, joten väkersin hieman hauskemman tavan esittää teille lukijoille nämä yhteiset vastaukset. Kysymyksiä en kuitenkaan laita, osaatte varmaan päätellä mistä on kyse! Enjoy!
Ystävnpäiväkappaleeksi Minea suosittelee:
Ed Sheeran - Give Me Love
Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Haha! Kiva että tykkäät. Kelasin jo et sulta tulee kamalat huudot tai jotain! :D <3

      Poista