1.2.13

Spyro The Dragon!

Oikein mukavaa päivää!
Tämä piirtäminen kun on taas saanut innostukseni nousemaan, niin ajattelin laittaa nyt postauksen aiheesta. Tällä kertaa kuitenkin kyseessä ei ole perinteinen paperille piirtäminen, vaan digitaalinen piirtäminen. Pakko myöntää, että hermot oli kireällä kun yritin saada aikaan jotain järkevän näköistä. Piirrustuksen aikaansaamiseen käytin Photoshoppia sekä piirtopöytää, joka on lainassa ystävältä.
Ei huhheijjaa, kun osaa olla vaikeaa alussa. Haukuin tuossa parisen kertaa itseäni mitättömäkis kun ei millään sujunut! Noh, onneksi jatkoin yrittämistä ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Onhan tämä ensimmäinen KUNNOLLINEN Photoshop piirtotyöni.
Olen aikaisemminkin postannut joitain pikkutöitä jotka olen tehnyt Photarilla... mutta tämä blogi kun on saanut jonkin hohtauksen ja poistanut kuvia, niin en valitettavasti voi nyt linkata kysestä postausta.
Mutta mutta, eipä murehdita nyt sitä! Kertokaas mitä pidätte?! 

PS! HEI TE ALAN AMMATTILAISET! Otan enemmän kuin mielelläni vinkkejä vastaan digipiirtämisestä!

Kuvan tekemiseen meni suunnilleen 4 tuntia yhteensä, sillä tein parina eri päivänä.
Tunnistaako kukaan kuka kyseisessä kuvassa?
(otsikko ei ainakaan paljasta...)
Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Spyroooo! :3 oot vitunhyvä piirtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Spyro on just paras! Kiitoksia, vaikka nyt olikin perjaatteessa eka fotaripiirros :)

   Poista
 2. en ole ammattilainen niin digipiirtämisessä kuin spyrossakaan (tutustuin ko. hahmoon vasta joulun alla kun spyro trilogy oli alennuksessa) mutta voin kuitenkin sanoa että erittäin hyvin piirretty :) ostin itsekin jonkinlaisen piirtopöydän (tai mikä taipuisa lätyskä se onkaan) jonkin aikaa sitten ja voin sanoa että tosi vaikea piirtää mutta varmasti oli vain harjoituksen puutetta :) piirrähän lisää peliaiheisia kuvia jos ne kiinnostavat, niitä on aina kiva katsella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että muutkin aloittelevat digipiirtämistä! Haha olet oikeassa sen suhteen, että alku tuntuu erittäin hankalalta. Kun siinä sen tunnin on aktiivisesti piirtopöytää käyttänyt, niin alkaa se pikkuhiljaa sujumaan.
   Tosiaan pelihahmojen piirtäminen kyllä kiinnostaa, joten varmasti tulossa jossain vaiheessa! :)

   Poista