22.3.13

I Choose You!

Heipparalla!
Pitkästä aikaa piirtojuttuja! On tästä jo pari viikkoa kun tämän tein, mutta en ehtinyt oikein esitellä, kun oli paljon muuta tehtävää. Nyt lopulta näytän tämän. Hahmo on varmaankin kaikkien tunnistettavissa! Ihme luolassa olet kyllä asunut, jos et tätä tunnista! Tässä joka tapauksessa kuvat eri vaiheista. Kuvista huomaa miten piirrustus on edistynyt. 

1. Ensimmäisessä kuvassa on kuva luonnoksesta, jonka piirsin paperille. Valitettavasti ei ole käytössä skanneria juuri nyt, joten jouduin ottamaan kuvan paperista ja siten siirtämään luonnoksen koneelle.
2. Toisessa kuvassa olen piirtänyt piirtopöydällä ääriviivat photoshopissa. Harmaa tausta minulla on siitä syystä, että erotan viivat sekä värit paremmin. Myös harmaalle/ruskealle pohjalle on huomattavasti mukavempaa piirtää kuin vitivalkoiselle.
3. Kolmannessa kuvassa onkin jo hieman väriä. Olen värittänyt rajojen sisäiset alueet vaaleankeltaisella, sillä siihen on tällöin helponpi lisätä tummempaa keltaista esim. varjoja tehdessä.
4. Viiminen kuva. Valmista tuli! En tarkalleen muista montako tuntia meni saada työ valmiiski, mutta kyllä siinä enemmän kuin kaksi taisi mennä. Elikäs tein koko työn piirtopöytää käyttäen, lukuun ottamatta paperille tehtyä luonnosta. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta harjoittelua vielä tarvitaan. Taustaa en muuten kuvaan tehnyt, koska olin yksinkertaisesti vain laiska. Mitä pidätte? 
Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia: