11.3.13

Top 3 New Blogs!

Noniin, Moikka!
Nyt lupaamani top 3 blogia, jotka minulle postattiin. Olen iloinen että niitä tuli niin paljon ja erilaisia! Nyt oli kuitenkin pakko valita vain 3, jotka kolahtivat minuun. Pidemmittä puheitta, asiaan. Ja niin, blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

Kalle Kervinen - Photos
" Kalle Kervinen, 22-vuotias valokuvaaja Tuusulasta. Opiskelen valokuvausta Pekka Halosen akatemiassa, ja valmistun jouluna 2013. Kuvaan kaikkea mahdollista bändeistä mainoksiin ja häihin, niin digillä kuin filmilläkin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli tarvitset valokuvaajaa! "


Pihlaja DeAurora
Olen helsinkiläinen 20-vuotias Pihla Jade Aurora. Vaatteita, erityisesti kenkiä rakastava tyttönen. Blogini on ripaus lifestyleä, enemmän tyyliblogia. Matkustelu on suurin intohimoni, joka näkyy blogissani vahvasti. Koska olen hassu ja höpsö, blogissani törmää välillä omaperäisiin juttuihin. Pidän paljon videopostauksista, joten varautukaa, niiltä ette välty blogissani! "


Jere-V
" 16-vuotiaan Loviisasta kotoisin olevan poitsun ylläpitämä blogi. Kirjoittelen milloin mistäkin, hyvä laatuisten kuvien kera eivätkä postaukseni rajoitu johonkin tiettyyn aihepiiriin. Elämääni vahvasti vaikuttavia asioita ovat niin perhe, ystävät, musiikki, valokuvaus että vaatteet/pukeutuminen. "
Jeren blogissa voi myös osallistua arvontaan tästä !

Mutia mukavia blogeja: ONE OF A KINDWalking on Top of the WorldRockin' the Night ja Just take a pic!
Mukavaa loppupäivää!

6 kommenttia:

 1. Kääk voi ei :). Tuli yllätyksenä, kiitos paljon :)! Ja ton linkitä blogi jutun kautta löysin sunkin blogin, joka erottuu joukosta niin mielenkiintoisella ja hyvällä tavalla, että tykkään blogiasi lukea paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä pienistä! Ja voi kiitos, ihana kuulla positiivista palautetta! :)

   Poista
 2. voi vitsit, kiitti paljon nina, tämmöset yllärit on aina niin piristäviä d:!

  VastaaPoista