20.4.13

About Fashion!

Heippa vaan kaikki!
Tässä ensimmäinen mielipidepostaus. Tässä on siis ihan oma mielipiteeni, nimittäin ns. huippumuodista.


Selailin tuossa juuri postissa saapunutta (naisten) aikakausilehteä. Kuten varmaan jokainen, joka on jotakin muotilehteä joskus selannut, on huomannut näitä catwalk kuvia. Aina joku langanlaiha nainen keikistelee joissain ihan naurettavissa vaatteissa / asusteissa. En yritä sanoa, etteikö niitä hienojakin vaatteita olisi, mutta kun joskus se raja menee vain yli minun ymmärrykseni. Mitähän suunnittelijan päässä on liikkunut luodessaan topin, joka muistuttaa lähinnä leegopalikkaa tai jääkuutiota, jonka tänään lehdessäni näin? Kyllä se on niin, että nämä järjestetyt catwalkit ovat lähempänä taidenäyttelyitä, kuin itse tuotteen esilletuontia / myymistä. Minähän en siis ole mikään tämän alan asiantuntija, joten saatan myös olla väärässä ja ymmärtänyt catwalkien idean täysin väärin. 
Tässä pari kuvaa muutamasta asusta, joissa on kyllä huumori ollut mukana. Nämähän ovat siis aivan loistavia asuja esim. naamiaisiin tai muuhun, mutta ettäkö arkikäyttöön? Ei välttämättä ensimmäinen vaihtoehto, kun aamulla lähtisin kouluun.

Noh, tässä tämä ensimmäinen kuva. Jopa naisen ilmeestä huomaa, että asu on melko lattea... siltä se myös näyttää ja varmasti myö on. Taisi aamulla olla silitysrauta liian tehokkaalla säädöllä.
Number två. Onko tämä ihminen kaktuksessa, vai kaktus ihmisessä? Who ever knows! Jääköön se meille mysteeriksi.


No mites on kolmosen laita? " They said I could be anything, so i became a webcam. " Siis minähän saisin sydänkohtauksen, jos tällainen kävelisi vastaan! En tiedä järkyttäisikö enemmän se, että päässä on iso musta ammottava aukko, vai se, että nainen on lähes alasti!
Last one, nro. 4. Pitäiskö tässä nauraa enemmän tämän miehen hyvälle ryhdille, punaisille varpaille ja piikille olkapäissä, vai taustalla olevan naisen(?) takamukselle?

2 kommenttia:

  1. en oo koskaan tajunnu mitä varten tollasia "vaatteita" suunnitellaan, kun eihän noi sovi arkikäyttöön tai muuallekkaan :DDD

    VastaaPoista