2.4.13

Feels Like Spring!


Ihanaa kevätpäivää kaikki!
Ulkona on mitä ihanin sää ja minä istun sisällä koneella. Kävimpä minä kuitenkin piipahtamassa ulkona kun kävin hakemassa postia Isosta Omenasta. Olin jonkun aikaa sitten tilannut ihanan kuvakirjan, jonka sain itse netissä suunnitella. Olin itse valinnut kuvat ja laittanut tekstin, lopputuloksesta tuli oikein kiva. Valitettavasti en siitä ottanut tänne kuvaa, sillä unohdin (oikeasti olen vain laiska).
Kävimpä myös Seppälässä, sillä minulla oli sinne 10 euron etuseteli. Napsinpa hyllyiltä mukaan sen, mitä sillä nyt sai. Ihanat kynsilakat, pinsetit, tollanen puuskaharja (en muista oikeaa termiä juuri nyt) ja valkoinen eyeliner tarttui mukaan. Minun ihanaa päivää piristi vielä mukava kirje, joka löytyi postilaatikosta. Emma oli lähettänyt minulle kirjeen jonka mukana oli ihana yllätys! Kiitoksia ihana Emma!
Tuli vielä muuten mieleen, että olisi kiva järjestää jonkunlainen arvonta / kilpailu. Olisko kellään mitään kivoja ideoita? Saa vapaasti ehdottaa!

3 kommenttia:

 1. ollos hyvä vaan :) hyvä jos kelpas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai! Ajattelin muuten tehdä sen sun pyytämäsi pöllökirjehommelin. Yritän tehdä parhaani, saa nähdä mitä saan aikaiseksi ;D

   Poista
  2. hyvä :) joo no ei se oo niin justiinsa,teet sellasen kun siitä nyt saa :) make it simple! :)

   Poista