15.4.13

Karl Fazer Chocolate Factory!


Heippa vaan!
Tänään olikin oikein mukava päivä näin ollakseen maanantai. Koulun jälkeen nimittäin käytiin Miikan kanssa  vierailemassa. Joskus ala-asteella piti tehdä luokkaretki tuonne, mutta sitä ei koskaan toteutettu. Nyt, kun kerrankin oli mahdollisuus päästä paikan päälle, oli pakko mennä!
Puoli 2 oli lähtö meidän "taloyhtiön" edustalta josta saatiin sitten kyyti tehtaalle. Huippua!
Kun perillä astuin ulos autosta parkkipaikalla, ilmassa tuoksui suklaan ja keksin sekoitus. Voitte vain kuvitella kuinka ihana tuoksu ilmassa leijui! Olisin voinut syödä koko ilman pelkän tuoksun takia! Namia.
Sisällä tehtaassa päästiin näkemään diaesitys sekä videopätkiä Fazerin historiasta ja nykypäivästä. Tämän jälkeen alkoi itse kierros. Kierros oli kyllä mukava, mutta petyin hieman, sillä se oli niin lyhyt ja nopea. Odotin myös, että olisimme päässeet kunnolla katsomaan tehdasta, sinne missä koneet ja muut ovat. Sinne emme kuitenkaan päässeet. Harminpaikka! Plussana oli kuitenkin se, että päästiin syömään Fazerin suklaata niin paljon kuin mahaan mahtui. 
Lopuksi käytiin vielä Fazerin makeiskaupassa, josta varsinkin Miikalle tarttui mukaan namusia. Ennen kuin käveltiin ovesta ulos, saatiin matkaan mukaan lahjakassit jossa oli mm. leipää, pastilleja, karkkia ja suklaata.
Olipa makee päivä! Älysittekö, makee (olipa huono vitsi..) !

Oisin ryöstäny ton lehmän tuolta, mutta söin niin paljon suklaata, etten enää jaksanut kantaa sitä. 
Ens kerralla sitten! Kuulemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti