4.3.13

Post Your Blog!

Otsikko kertoo kaiken! Kevät on tulossa ja uudet asiat kiinnostavat minua nytten! Päätin sitten toteuttaa Postaa blogisi -postauksen. Aikaa oman bloginsa postaamiseen on viikko, eli deadline on 10.03.2013 (klo.00:00)! Elikäs maanantaina julkaisen top kolme (+ pari muuta) omaa suosikkia, joista pidän. Ettei tästä tulisi liian helppoa kenellekkään, olen laatinut säännöt... kuullostaapa viralliselta... Oman blogisi lisäksi, kerro lyhyesti mistä blogissasi on kyse, eli millainen se on? Olisi myös mukava saada postausehdotuksia, mutta se ei ole nyt se oleellisin asia. Noniin! Pistäkäähän niitä blogeja kommentilla ja kertokaa millaisesta blogista on kyse!

34 kommenttia:

  1. http://marika-gorgeousnightmare.blogspot.fi/

    Olen juuri 17 vuotta täyttänyt tyttö Pohjanmaalta. :) Blogini on aika lifestyle- painoitteinen. Kirjoittelen päivien tapahtumista mm. koulusta, tämän hetkisestä työharjoittelustani, ystävistä, juhlimisesta ja mistä milloinkin :) Pyri postailemaan usean kerran viikossa, mutta välillä se vähän jää kiireiden keskellä. Toivottavasti pidit! :)

    VastaaPoista
  2. http://milla-maista.blogspot.fi/

    18-vuotiaan artesaani opiskelija plikan blogi :) Blogini sisältö on ostokset, koulu, ruoka, erilaiset tapahtumat elämässäni ja milloin mistäkin höpisen. Videoita on myös tulossa lähiaikoina. Pidän esim. kaikesta käsillä tekemisestä ja piirtämisestä. Lävistykset, tatuoinnit ja persoonallisuus on lähellä sydäntä. :) -milppe

    VastaaPoista
  3. http://fenfen-story.blogspot.fi/

    19v yksisarvinen kirjottelee vähän mistäkin, mitä tulee mieleen ja mikä on omasta mielestään kivaa. Mm. blogista löytyy juttua bileistä ja tapahtumista, unelmista ja matkoista, piirtämisestä ja tatuoinneista sekä kynsistä ja meikeistä. :)

    En oo ollu kauaan sun lukijana, niin en tiiä mitä postauksia sulla on jo ollut, mutta näin taiteilijaihmisenä mua kiinnostaa hirveesti kuulla toisten taideharrastuksista ja lempitaiteilijoista yms. :)

    VastaaPoista
  4. http://pihlajadeaurora.blogspot.fi

    "Olen keskustassa asuva 20-vuotias nainen, koko nimeltäni Pihla Jade Aurora. Rakastan vaatteita (erityisesti kenkiä) Blogini on ripaus lifestyleä, enemmän tyyliblogia. Matkustelu on suurin intohimoni, joka näkyy blogissani vahvasti. Koska olen hassu ja höpsö, blogissani törmää välillä omaperäisiin juttuihin. Pidän paljon videopostauksista, joten varautukaa, niiltä ette välty blogissani!"


    Postausehdotuksena videoita :)

    VastaaPoista
  5. Täähän on ihan mahtava idea, aivan varmaan löytää uusia blogei seurattavaks. (;

    VastaaPoista
  6. http://emmaspostcrossing.blogspot.fi/ postikortti harrastukseen hurahtaneen tytön blogi korteista ja kaikkeen niihin liittyvästä ;)

    VastaaPoista
  7. http://momentwithus.blogspot.fi/
    Kaksi 16 - vuotiasta tyttöstä kirjottelee elämästään urheilun, kavereiden ja koulun parissa:)

    VastaaPoista
  8. http://rriina.blogspot.fi/
    Pyrin blogissani kirjoittamaan monipuolisesti erilaisia postauksia, niin etten keskity vain tiettyihin asioihin. Itse olen kauneuteen ja muotiin hurahtanut maskeeraaja-naamioitsija.

    VastaaPoista
  9. http://kwonjie.blogspot.fi/
    Ysiluokkalaisen, ei niin tavallisen tytön elämää. "Lifestyleblogi" persoonallisin maustein. Postaukset kuvapainoitteisia, lähinnä asu-, naama- tai luontokuvia. :-)

    VastaaPoista
  10. http://savyjasielunmaisemasta.blogspot.fi/

    Tarkoitukseni on kirjoittaa mahdollisimman usein tekstejä, joissa kerron myös jotain faktatietoa käsiteltävinä olevista aiheista. Blogiani on vaikea tunkea yhteen kategoriaan, ellei kategoriaa "sitä sun tätä" lasketa mukaan. :) Kirjoittajan virkaa hoitelee lukion viimeisiä kirjoituksia vetelevä ja kaukosuhteen kanssa kamppaileva naisenalku, jonka lempipuuhaa on lukeminen ja kirjoittaminen.

    VastaaPoista
  11. http://rakkaudellaemma.blogspot.fi/
    20 - vuotiaan naisrokkarin, taitelijasielun lifestyle - blogi. Postauksien aiheina lähinnä valokuvaus, koulu, keikkaraportit, elämän pohdinnat, kuulumiset ja piirtäminen, mutta muutakin löytyy. osittain kuvapainoitteisia postauksia :)

    VastaaPoista
  12. http://jere-v.blogspot.fi

    16-vuotiaan Loviisalaisen poitsun, sanoisinko lifestyle painoitteinen blogi, vaikka postausaiheet vaihtelevia ovatkin. Blogissani esiintyvät kuvat ovat kohtuullisen isokokoisia ja hyvälaatuisia, toivottavasti tykkäät. :-)

    VastaaPoista
  13. http://queendevilangel.blogspot.fi/

    Hei, sulla on ihan kivan näkönen blogi! =)
    Mutta juu, olen 19-vuotias tyttö ja kerron milloin mistäkin mitä mieleen tulee, mm. tapahtumia, asioita jotka kiinnostavat minua, mielipiteitäni ja lisäilen myös kuviani, piirustuksiani, ja muuta aika ajoin. =)

    VastaaPoista
  14. http://jeparawrs.blogspot.fi/

    16-vuotiaan media-alaa opiskelevan oululais tytön lifestyle blogi. :-) en osaa paremmin selittää ^__^

    VastaaPoista
  15. http://mumss-mylife.blogspot.fi/

    alotteleva bloggaaja. olen siis 15v valokuvausta harrastava tyttö, blogissa kerron lähinnä omasta elämästä ja mitä nyt mieleen yleensä tuleekaan!:3

    VastaaPoista
  16. http://mikkoakinkiinnostaa.blogspot.fi

    esittelen blogissa elokuvia, tv-sarjoja ja pelejä. lisäksi ilmoittelen melkee päivittäin netistä löytyvistä pelitarjouksista ja järjestän välillä peliarvontoja.

    olen missannut laittoman monet disneyn leffat ja kun sinä kerta pidät niistä niin olisin kiinnostunut kuulemaan esittelyjä ja mielipiteitäsi niistä, jotta tietäisin mistä itsekin voisin alottaa tutustumiset :)

    VastaaPoista
  17. http://kkatata.blogspot.fi/ Lifestyletyylinen blogi, kertoo siis mun elämästä ja hevosista plus muista nelijalkaisista (:

    VastaaPoista
  18. http://lauragzz.blogspot.fi/

    Elämästä, unelmista ja onnesta.
    Kirjoitan paljon kaikenlaista, lähinnä postiviisella perspektiivillä mietteitäni elämään ja sen haasteisiin.

    VastaaPoista
  19. Lyhyesti, kolmen valokuvaajaopiskelijan katuvalokuvausblogi (olen siis itse yksi kolmesta) "kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" -periaatteella.":
    http://katuvalokuvia.blogspot.fi

    Lisäksi oma henk.koht valokuvablogi, johon tulee postailtua kuvaa ja vähän tekstiä silloin tällöin:
    http://kallekervinen.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. http://rockinthenite.blogspot.fi/

    Rakkaudesta itseeni, eikun. Elämäniloinen aikuiseksi kasvamista opetteleva ikiteini isoilla hiuksilla ja tummilla silmillä. Hetkiä elämästä, joskus myös ylimaallisempia ajatuksia ja avautumisia.

    VastaaPoista
  21. http://annusblogg.blogspot.fi/ Samanlainen massateiniblogi kuin kaikilla muillakin. Olen materialisti ja shoppailuholisti, eiköhän se jo kerro kaiken oleellisen :(

    http://towards-dreams.blogspot.fi/ Tässä taas urheilupainotteinen blogi unelmieni täyttämisestä. Kerron saliharrastuksestani, tanssillisesta voimistelusta sekä käynnissäolevasta "kiinteytys"projektista, joka on jo hyvällä mallilla :)

    Iloista kevättä siulle, oot nätti tyttö ja blogisi on ihana :)

    -Annu

    VastaaPoista
  22. http://feelslikeicanfly.blogspot.fi/

    Tämmöi 19-vuotiaan Varkautelaisen blogi, joka on painottunut aikalailla valokuvaamiseen sekä hieman lifestyleen. :)

    VastaaPoista
  23. http://jasminandsanna.blogspot.fi/

    Kaks 14-vuotiasta tyttöö kirjottelee lifestyle tyylistä blogia kuvien ja tekstien muodossa :)

    VastaaPoista
  24. http://writemymoodsdown.blogspot.fi/

    17-vuotias poika, jonka blogi on aikamoinen sekametelisoppa. On mielipiteitä, runoja, taidetta, asiaa peleistä ja vähän juttua omasta elämästäkin. :)

    VastaaPoista
  25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  26. http://istoppedusingmyhead.blogspot.fi/

    17v tytön blogi. Harrastan valokuvausta ja ainaku intoa on riittänny ni lisäilen ottamiani kuvia. Kerron kans vähä ajatuksistani sekä ihan perus päivä höpöttelyä.:)
    + aina unohtuu sanoo jotaa. huomasin et gallerian kauttakii voi löytää kunnon blogeja! ja tää sun blogin ulkoasu on ihana!:3

    VastaaPoista
  27. http://helenathedreamer.blogspot.fi/

    18-vuotiaan tatuoidun persoonallisen punapään blogi. Kirjoitan vähän siitä sun tästä, eli kaikkea periatteessa mistä tulee sellanen mahtava idea että hey nyt teen postauksen!! :) Pääasiassa kaikki liittyy mun elämään. Videoita lisäilen aika paljon, joten blogini on suht videopainoitteinen.
    Lähden Lontooseen kesällä, joten jos kiinnostaa lukea Lontoon kuulumisia niin liity ihmeessä lukijaks! Uskon että sieltä tulee postattua tosi paljon ;D
    Mun eka video oli kiusaamisesta ja se oli jännittävimpiä kokemuksia IKINÄ.. sain tosi positiivista palautetta siitä videosta ja oon niin otettu<3 siitä lähti innostus videoiden tekemiseen.

    VastaaPoista
  28. http://oonaen.blogspot.fi/

    Tukkajuttuja rakastavan opiskelija tytön tylleröisen blogipostauksia ja kampausvinkkejä uuden persoonallisen bannerin kera. Oon aina tykännyt rakentaa omaa tyyliäni, enkä ehkä ole hoikka ja roolimalli kaikille nuorille naisille ,mutta kannan itsetuntoni omalla tasollani kaikesta pilkasta huolimatta :)! Blogissani kerron omasta elämästäni, tanssista, musiikista, muodista, hiuksista ja silloin tällöin myös pieniä meikki juttuja! Haluaisin toteuttaa unelmiani ja lähteä kampaajaksi Ruotsiin, kunnes valmistun. Uskon unelmiini ja tahdon jakaa ne muille myös blogissani!

    VastaaPoista
  29. http://mylittlelifenamnam.blogspot.fi/

    kohta 17 vuotta täyttävän tytön blogi, jossa on yleisesti koko elämästä mm. koulusta, kavereista, hiusjutuista ja elämän menosta. :) mielipidejuttuja joskus ja kuvia paljon vaikka ei niinkään hyvällä laadulla :D

    VastaaPoista
  30. http://mietetoimisto.blogspot.fi/

    Kirjoitan mieltäni askaruttavista, ärsyttävistä, inhottavista, mukavista yms asioista. Toisin sanoen, omia mielipidekirjoituksia sieltä sun täältä. (:

    VastaaPoista
  31. http://makkapic.blogspot.fi/

    21-vuotias, valokuvaajaksi opiskeleva naisen alku Kuopiosta. Tuonne päivittelen pääasiassa kuvailuja sekä koulusta, että koulun ulkopuolelta ja siinä samalla kerron myös hieman omia ajatuksia ja kuulumisiani. Jos kiinnostaa hieman "erikoisemmat" kuvausaiheet blogeissa vellovien päivän asu -kuvien lisäksi, niin käyhän kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
  32. http://marttuchu.blogspot.fi/

    Olen 21 vuotias nuori tyttö Itä-Helsingistä, asustelen avomieheni ja kissani + pienen hamsterin kanssa. Oma vahva tyyli ja kirjoittelee kaikenlaisia höpötyksiä uuteen blogiinsa

    Tämä tyttö tykkää : kaikesta söpöstä, rajusta, itsetehdystä, kirppareista, tyylistä ja mukavista ihmisistä.

    VastaaPoista
  33. http://roosa-miisa.blogspot.fi/

    kaksi 99' vuosimallia olevaa tyttöä postailee elämän iloista ja surusta ja kaikesta mitä päähän putkahtaa! Kuvaus molemmilla mielenkiintona sekä juuri aloitettu cheerleader ! Pyritäään tekemään mahdollisimman monipuolisia postauksia jokaiseen makuun ! (:

    VastaaPoista