19.4.12

1 Girl and 6 Galleries!

Moipps! Elikäs, elikäs, kävin tänään siellä Helsingissä taas! Tällä kertaa en kuitenkaan tuhlaamassa rahaa, vaan kuvisluokan kanssa, mistä viime postauksessa jo mainitsinkin.
Tehtävänanto oli seuraavanlainen; Kierrä kaikki 6 taidegalleriaa ja vastaa paperissa oleviin kysymyksiin.
Kierreltiin siinä sitten nämä kaikki galleriat, onneksi välimatkat oli lyhyitä, joten ei se rankkaa ollut. :) Mun oma feivoritti oli Päivälehden Museossa oleva esillepano. Siellä oli esillä eri lastenkirjojen kuvituksia, ne oli aivan ihania! Haluaisin itsekkin jossain vaiheessa kuvittaa jonkun lastenkirjan!


Tässä hieman kyvaa kyseisestä galleriasta, eli Päivälehden Museosta, jossa oli näitä kuvituksia. Oikeemmanpuolenen oli mun ehdoton lemppari, piirrustustyyli on aivan upea! ♥ Osaisimpa mäkin! :D


Mä en oikeastaan tiedä mikä tää oikealla oleva kuva on! Kai yritin säätää mun hiuksien kanssa kieli ulkona jotain kun kaveri sitten nappas kuvan.
Tää oli muuten Galleria Bronda, jossa oli esillä tällasia naishahmoja. Yks niistä näkyykin tuolla taustalla. Se olikin sitten päivän viiminen galleriavisiitti! Kaikki galleriat oli siis ilmaisia, joten halpaa hupia oli! Suosittelen jos asuu pääkaupungissa, eikä tekemistä! ;)
Vähän yli kello neljän päästiin sitten kotiin. Käväsin nopeesti vielä Isossa Omenassa, mutta siellä ei ollu oikee mitää jännää.


Ps. Vastatkaa kyselyyn ;)
HAVE A NICE EVENING!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti