12.4.12

I NEED A HOLIDAY

Nonniin! Elikäs en nyt erikoisemmin tällä viikolla ole puuhaillut mittää. Eilen kyllä käväsin pikkusiskon luona (käyn joka keskiviikko ja jään yöks). Sisko, Minea, oli käyny Portugalissa viikolla, joten sain tuliaiseksi ihanan paidan♥ Olin myös niiin ystävällinen mun rakkaalle pikkuhupsulle, joten vähän järjestelin ja "sisustin" huonetta uuteen uskoon! Kuvia ei nyt valitettavasti ole, mutta kerrompa sitten enemmän muusta, mitä olen tehnyt ja sillein.


Asiasta toiseen.... TÄHÄN PÄIVÄÄN! Kävästiin tänään kuvisluokkalaisten kanssa WeeGeessä, eli Tapiolan Emmassa. Elikäs käynti nykytaiteen näyttelyssä! En nyt niin kamalasti mistään taiteesta ole kiinnostunut, vaikka kuvisluokalla ollaan :P Näyttelykäynti kuitenkin on osa kurssia, joten oli sinne sitten raahauduttava!
Perille päästyä huomasin että olinkin väärässä! Ei näyttely yhtään sen hassump ollut, oikeastaan ihan mukavaa vaihtelua luokassa istumiseen.
Musta jotenkin tuntuu siltä, ettei siellä ois saanu kuvata, mutta huomasin sen vasta sitten kun olin lähdössä, no onneks ei sanomista tullut.


JOOOO!!! Näistä oli ihan pakko ottaa kuva! Pakko saada tällaset PAJUNKISSA korkokengät! Voi ku somat ^^ En kyllä yhtään sitten tiedä että kuinka keestää jos ne mun käytössä olis?? :DNonniin, kerron tässä vielä nopeasti että MIKSI me sinne Emmaan oltiin tultu. Tehtävänanto: Valitse mieleinen teos. Sitten piti vastata kaikenmaan kysymyksiin.

Iltapäivällä Kulta käväs vielä meillä. Eipä me oikeen mitää ihmeellistä puuhattukkaan. Mamma toi sitten mulle suklaamuffinsin, jota mussutin tässä blogia tehdessä! :)

Best Of The Day: Miikka on palikka?
Worst Of The Day: Jääkaapissa ei ollu aamulla maitoa
HAVE A GR8 WEEKEND! ♥

5 kommenttia:

 1. Ihanan persoonallisen olonen blogi :) Liityn lukijaks!

  Käy kattomassa, jos sattusit tykkäämään :3

  vanityclouds.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. tosi kivan oloinen blogi sinulla ja ihana banneri :) sait minusta uuden lukijan blogiisi

  käy toki kurkkaamassa omani--->

  http://mylifeemma-emma.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :))

   Käväsin kurkkimassa ja mukavan olonen blogi oli ;D sait uuden lukijan!^^

   Poista
 3. voi kuinka mukava kuulla,kiitoksia :)

  VastaaPoista