17.4.12

Nom Nom

Heipparallaaa! Tänään spontaanisti luvauduin menemään Itikseen ihanan ystäväni Lindan kanssa! Kouulusta lähdin suoraan Helsinkiä päin, josta sitten piti mennä Itäkeskukseen metrollaa. Noh... mullahan ei ikinä mikään onnistu mutkitta, joten sain totaalisen flippaus -kohtauksen. "Toivuin" siitä onneksi nopeasti ja päästiin lopulta Lindan kanssa perille!
Jonkin aikaa siinä vilkuiltiin kauppoja, kunnes tuli niin kova nälkä ettei kumpikaan osannut keskittyä enään mihinkään. Käytiin kebabilla, oisko se nyt ollu Kebab Palace. Ranet oli kyl jeees! ;)


Linda ja minä siinä sitten, ateria oli kyllä kamalan ISO. Dooooddiin... NYT kun oltiin saatu murkinaa mahaan, päästiin jatkamaan matkaa. Ja niin siinä sitten kävi niin, kun olinkin pelännyt...tuhlasin taas rahaa kaikenlaiseen mitä löysin, onneksi kuitenkin alennuksesta! ♥ Jos nyt kuitenkin totta puhutaan, niin uusi laukku oli jo toivelistalla ollut pitkään, mutta tänään tuli "se oikea" -ilmiö! Niin ja tietenkin kun kerran oli ALE, niin tarttui muutakin mukaan. N♥M ....tiedän, tiedän, näyttää että siinä lukee "NOM"... mutta mitä se haittaa??!!


Ainiin!! (<<Sanon tota kokoajan, tuntuu että on tulossa dementia..) "Unohdin" taas kertoa että ostin myös alennuksista ihanan kesähameen, mutta siitä en nyt näytä kuvaa! Pitää mun nyt jotain pitää "salassa" teiltä.
Aivann, aivann. Tällanen päivä tänään! Torstaina onkin sitten taas menoa kuvataideluokan kanssa. Vierailu Helsingin keskustassa taidegallerioissa. Saa nähdä tuleeko postausta siitä, toivotaan että tulee! :)


Yllä oleva "ilmiö" on varmaan kaikille tuttu! Tällanen ??bonuskuva?? teille tähän loppuun! :)
Mutta nyt toivotan teille teille hyvät yöt! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti