15.4.12

IMAGINE

MOIKKA! Kerroinkin jo viime postauksessa, että oli tarkotus mennä Helsinkiin ja Kotkaan viikonlopun aikana. Ajattelin kertoa nytten reissuista vähän enemmän! :)
 ELIKÄS Perjantaina kävin ystäväni Markuksen kanssa Helsingissä. En erityisemmin ollut siellä ostamassa mitään tiettyä, paitsi yhtä lopmakkoa olin jo himoinnut jo jonkin aikaa, joten sen sitten sain vihdoin hankittua! ♥ Mukaan tarttui myös sortsit ja iso paituli
("IMAGINE")


Tossa ylhäällä näkyy sitten se lompakko jonka ostin MicMac:ista! Sortseista en nyt oikein saanu otettua kuvaa, mutta eiköhän ne sitten lähempänä kesää jossain kuvassa saata vilahtaa!
Perjantai-iltana kulutettiin aikaa ajelemalla ympäriinsä Miikan ja Tatun kanssa. Sää oli kyllä vähän kurja, mutta hyvässä seurassa kun oli, niin ei sade haitannut! :)


KOTKA! Pitkä aika kun viimeks siellä kävin. Mutta niin! Tapahtuman nimi oli Kairo Goes HipHop. Räppäreitä ympäri Suomen kävi esiintymässä. Myönnän että nuorempana olin vielä innostunut suomiräpistä... mutta taisin kasvaa siitä jo yli. Oli tapahtuma ihan mukava, itse kyllä kaipasin enemmän vauhtia ja meininkiä, meiinasin nimittäin nukahtaa. Tällä ei nyt kuitenkaan ole mitään tekemistä esiintyjien kanssa... mutta kieltämättä tuli hieman outo fiilis kun oltiin tapahtuman vanhimmat yleisössä! NOH! Ei siinä mitään, onneksi menomatka takaisin Espooseen oli mukava!

Onnistuin muuten harjaamaan hampaat KYLBÄGEELILLÄ. Tällasta se on kun käy yökylässä rakkaan luona. No.. ainakin tuli raikassssss olo suuhun! ♥ Ensi kerralla taidan kattoa vähän tarkemmin millä leegoni harjaan. Ihanan Aurinkoista ja Keväistä Päivää TEILLE! ♥

4 kommenttia:

 1. http://defacedeintraum.blogspot.com/

  Toi paita on ihan sairaan kivannäkönen, tykästyin tosi paljon! (:
  Muutenkin ihastuin tähän siun blogis ulkoasuun, mahtava!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, nyt kyllä säväytti! Yleensä selailen irc-gallerian blogi yhteisöön tulleita linkkauksia sillain ääh tuo taas, plaah, plaah... mut sitte wow, mikäs tää on!
  Eka aavistus, että joku hirmun hirmun suosittu lifestyle bloggari.. mutta oho, vielä vaan 13 lukijaa! Asiallehan täytyi tehdä jotain, joten nyt on 14! (:
  Tosi hyvän näköinen, nuorekas ja selkeä blogi, tykkään kyllä tyylistä! (: tulipas kunnon romaani :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA! Kiitos paljon. Oonkin tässä jo jonkin aikaa kirjotellu, mut en oikeen mainostellu. Kiva että tykkäät ^^ <3

   Poista